Recensies

Geert Van 't Zand

Cameraman / MediaLane

"Esmée heeft zich tijdens haar stage bij OnLane bewezen als uitstekende video-editor en cameravrouw.

Tevens is Esmée een prettige collega en een aanwinst om in je team te hebben. Ze is in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en pakt iedere uitdaging met beide handen aan. Ik heb er alle vertrouwen in dat Esmée haar bedrijf een groot succes gaat worden en wens haar daarbij alle geluk en plezier toe."

Regien Donders

Coahe / Beautiful mama

"Esmee is een topper! Professioneel, heel wijs en proactief. Daarnaast werkt ze secuur en is ze supercreatief. Esmee heeft voor mij mijn bedrijfsvideo gemaakt, waar ik heel blij mee ben! Wil je ook een bedrijfsvideo laten maken? Esmee is your girl! Betrouwbaar, harde werker en ze kan heel goed concepten uitwerken. Aanrader!"

Thea bootsma 

Leraren  / Happy Kids for life

"Esmée is erg fijn in het contact. Ik zou haar zeker aanbevelen. Jonge en gedreven meid die er een mooi product van maakt. Ze is enthousiast en ook niet duur."

Corine van Zoelen

Yogalerares /De Yogaboerderij 

"Esmee heeft het Yoga Business Event op een perfecte manier weten samen te vatten in een impressie filmpje. Toen ik het de eerste keer zag was ik zo ontroerd. Alles wat de dag zo bijzonder maakte zat verwerkt in deze video. Esmee is een jonge vrouw met heel veel potentie!"

Joey Tang

Cameraman / Klei

"Esmée is voor haar jonge leeftijd enorm gedreven. Binnen een jongerenteam waar zij haar talenten vrijwillig (!) inzet, heb ik haar mogen begeleiden in het presenteren voor een camera. Ze durft, doet, denkt mee en presenteert als natuurlijk. Het is na deze ontmoeting en andere leuke gesprek dan ook elke keer opnieuw weer fascinerend als er een nieuwsupdate van Esmée langs komt, waarbij ze weer iets nieuws voor elkaar heeft weten te boxen. Een ondernemer in de dop!."

Hiekje Dijs 

Mediaredactie / JongInLelystad

"Esmée heeft een duidelijk beeld van wie zij is en wat zij kan. Ze zorgt voor een creatieve input in het redactionele werk voor JonginLelystad. Esmée heeft in onze filmpjes gepresenteerd en gefotografeerd tijdens evenementen in Lelystad. Ik kan niet zeggen waar ze beter in is, omdat ze alle taken super serieus aanpakt. Haar toekomst zal er rooskleurig uitzien als ze doorgaat hoe ze nu bezig is!"